- Radio Marimanga organizon Lojen e madhe shperblyese me daten 17.06.2011
Me rastin e emsionit te fundit te pershendetjeve dhe urimeve te kti sezoni, organizohet ate mbremje loje e madhe shperblyese ne valet e radios Marimanga.
Per te qen njeri nga 11 fituesit e mundshem duhet vetem te merni pjes ne emision dhe ndoshta emri juaj do te jet njeri nga fituesit.
 

Sponzoret e mbremjes jane

--- Kos Mac Travel - nga Suedia ---
Dhuron 2 degjuesve nga 100 euro ( Gjithsejt 200 euro )

--- Kosova.se - nga Suedia ---
Dhuron 2 degjuesve nga 100 euro ( Gjithesejt 200 euro )

--- Confort Turbusser - nga Norvegjia ---
Dhuron 1 degjues 100 euro (Gjithsejt 100 euro )

--- Kosovashtet.com - nga Zvicra ---
Ju dhuron 6 degjuesve nga nje ore Jubilare ( Shuma totale 336 euro )


 


Mos e mungoni emisionin e fundit te keti sezoni me daten 17.06.2011 Ora
21.00 - 23.00


Copyright 2005-2011. All Rights Reserved RadiomarimangaaWebstats4U - Free web site statistics  Free counter and web stats